Midmacro | Portfolio
Digital design och marknadsföring

Portfolio

Jimmy Midmacro
Grafik & Webbutveckling

Jag heter Jimmy och har passion för design, teknologi och innovation. Med min analytiska förmåga är jag engagerad i marknadsföring, användarvänlighet och hållbarhet. Jag strävar efter att designa lösningar som förbättrar kvalitén hos miljoner av människor. Jag är certifierad av Google digitalakademi och Breakit Growth Marketing.

Senaste projekt

Mock Tran

Tranvik Hus

Hållbart byggande Tranvik Hus är en verksamhet med inriktning på att bygga och förvalta hållbara bostäder. Tranvik är ett område strax utanför Rimbo i Norrtälje kommun

Se projekt »
Enjoy Monter

Enjoy Wine & Spirits

Italiensk bakgård på Friends Arena På uppdrag av Enjoy Wine och deras partner Johan i hallen & bergfalk, har jag designat deras monter på Friends

Se projekt »

Portfolio

Tranvik Hus

Tranvik Hus är en verksamhet med inriktning på att bygga och förvalta hållbara bostäder. På uppdrag av Tranvik hus AB tog vi fram en visuell identitet och en profilering av hur varumärket kan användas. Utöver grafisk design, utvecklade vi även deras hemsida, skapade texter och fotograferade bilder till säljmaterial. 

Norrtälje Elteknik

Syns man inte, finns man inte. Det är fakta för ett företag som vill växa. Här har vi designat, producerat och monterat bildekor hos kund. Från idé till färdig lösning.

Combimix

På uppdrag av Combimix AB har vi tagit fram 3d-bilder på som visar hur deras produkt ser ut inuti. Något man i vanliga fall inte ser från utsidan och används i deras säljmaterial för att påvisa konstruktion och funktion. Combimix är ett företag som utvecklar b.la. betong, murbruk eller bindmedel till fasad.

RKM Kakel

På uppdrag av RKM Kakel AB skapade vi deras grafiska profilering, utvecklade hemsida och monterade bildekor på företagsbilar. 

Byskeälvens Övre FVO

På uppdrag av Byskeälvens Övre FVO har vi tagit fram en ny grafisk profilering, design av hemsida och utveckling av webben som nu är på två språk.

Hubville

Hubville sätter byggandet av hållbara städer på sin spets där vision och innovation samspelar. Här designade vi om hemsidan och implementerade layouten i deras befintliga system.

Ditt konto