Midmacro | Mrs frankie
Design your image, elevate your brand
Samarbete

Mrs frankie

Mrs Frankie är en energisk fotograf som specialiserar sig på att fotografera gravida kvinnor, nyfödda barn och familjer. Hon brinner för att fånga skönheten och den unika personligheten hos varje familj hon möter.

En mycket erfaren och vänlig fotograf

Mrs Frankie är en mycket erfaren fotograf som har varit verksam i branschen i över 10 år. Hon har fotograferat många familjer, barn och bebisar. Hennes passion för fotografering av nyfödda är uppenbar i hennes arbete som visar ett skarpt öga för detaljer och en förmåga att fånga de speciella ögonblicken som kommer att vara för evigt.

Mrs Frankie är en vänlig och varm person som genast får dig att känna dig bekväm. Hon har ett stort sinne för humor och älskar att skratta. Hennes personlighet lyser igenom i hennes fotografier som är roliga, lättsamma och fulla av liv! Hennes passion för fotografi syns tydligt i den kreativa och konstnärliga stilen i hennes arbete. Mrs Frankie är också mycket professionell och punktlig. Hon utföra några planering och är väl förberedd med all rekvisita som behövs för fotograferingen.

Ditt konto
Meddelande

Vi värdesätter din integritet

Vi använder kakor (cookies) och liknande tekniker för att göra våra tjänster mer relevanta, och ge dig en bättre upplevelse. Stäng och acceptera detta genom att klicka på OK. Läs mer på vår integritetspolicy.

Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!