Midmacro | Tjänster
Digital design och marknadsföring

Tjänster

Midmacro bedriver försäljning, produktion och konsultation inom data och de grafiska branscherna. Speciellt framtagning av digital media, marknadsföring, webbplatser och trycksaker. Midmacro finns för att skapa design som främjar tillväxt och förgyller ert ansikte utåt.

Produktutveckling

Allt från idé till praktisk ritning. Vi hjälper dig att visualisera och utveckla din produkt under sekretess.

Expodesign

5 sekunder - sen tittar dem vidare. Vi hjälper dig att sticka ut ur mängden och bli ihågkommen med ditt varumärke.

Bildekor

En rullande reklampelare med bred räckvidd. Vi designar och monterar enligt önskemål eller grafisk profilering.

Fotografering

En bild säger mer än tusen ord, det är vikten av bra bildmaterial. Vi erbjuder både produktfotografering och drönarbild.

Sökmotormarknadsföring

Även kallad SEM - detta är pricken över i:et. Vi skräddarsyr dina annonser och ökar din synlighet i sökmotorerna.

Webbhotell

0-100 på 0,2 sek. Vi erbjuder webbhotell med servrar i Sverige, utrustade med Litespeed för ännu snabbare respons.

Varumärkesdesign och strategi

I vår allt mer digitala värld är ditt digitala varumärke en av de viktigast delarna i ditt företag. Ditt varumärke är hur dina besökare uppfattar ditt företag. Varumärkesdesign är hur du formar den uppfattningen. Vi kommer att titta på saker såsom ditt varumärkes personlighet, varumärkets sociala närvaro, logotyp och färgval för att utveckla en strategi och optimera resultat.

Grafisk design

För oss är design ett sätt att fånga era kunders uppmärksamhet och bör därför ses som ett långsiktigt arbete. Vi vill vara er samarbetspartner där vi producerar allt från det grundläggande varumärket i form av logotyp, färgpaletter, typografi, illustrationer till reklamkampanjer. Vi designar allt från grunden och tar steget vidare i rätt riktning.

Webbutveckling

Vi gör en omfattande granskning för att identifiera eventuella problem och optimerar din webbplats, så att du ska kunna rankas högre i sökmotorernas resultatsidor. Här handlar det framförallt om webbplatsens hastighet, trasiga länkar, saknade sidor, dubbelt innehåll, titlar och beskrivningar. Det hjälper oss också att få en bättre förståelse av din webbplats, enskilda sidor och övergripande trafik. Vi anser att detta är grunden till en lyckad digital marknadsföring. Vänligen överväg att göra detta innan du gör något annat. 

Webbdesign

En välgjord, responsiv webbplats är avgörande för alla företag. Vi skapar professionella webbplatser för småföretag som vill växa. Vi hjälper dem med att locka och behålla besökare. Vi skräddarsyr varje webbdesign för varje kund. Vi träffar dig för att förstå din vision och diskutera de bästa alternativen för din webbplats.

Sökmotoroptimering

Den webbplats vi designar åt dig kommer vara responsiv och sökmotoroptimerad, både vad gäller innehållet vi skapar och användbarheten. Vi implementerar de bästa metoderna enligt praxis för att fungera till både Google My Business, on-page och off-page. Tjänsterna för sökmotoroptimering optimeras och prioriteras utefter resultat av webbgranskning.

Content Marketing

Vi använder ett strategisk tillvägagångssätt för att skapa och distribuera högkvalitativt innehåll för att nå din målgrupp av kund. Vi skapar innehåll baserat på den webbgranskning som är gjord i tidigare faser. Målet med Content Marketing är att skapa innehåll som ökar varumärkesmedvetenhet och förbättra placering i sökmotorernas resultatsidor. Skapandet av innehållet regleras en granskning som identifierar negativt påverkande faktorer som kan försämra webbplatsens prestanda på resultatsidorna.

E-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är fortfarande ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra på. Vi använder e-postmarknadsföring för att våra kunder effektivt ska kunna kommunicera med deras målgrupp, både nuvarande och tidigare kunder. Fånga potentiella kunder, dela nyheter, erbjudanden och värdefullt innehåll. Vi implementerar så mycket automatisering som möjligt för att sömlöst samla in potentiella kunder.

Analys och optimering

Vi tror att mäta prestanda och att samla insikter om dina kunder är nyckeln till att bygga starka relationer och göra försäljning. Med hjälp Google Analytics kan du se statistik bland annat om engagemang, avvisningsfrekvens, konverteringar, nya användare, trender och vilket innehåll som fungerar och vilket som inte gör det. Du kan också sätta upp mål för att mäta effekten av utförda marknadskampanjer, e-postregistreringar och till och med antalet förfrågningar som görs via din webbplats.

Ditt konto
Meddelande

Vi värdesätter din integritet

Vi använder kakor (cookies) och liknande tekniker för att göra våra tjänster mer relevanta, och ge dig en bättre upplevelse. Stäng och acceptera detta genom att klicka på OK. Läs mer på vår integritetspolicy.

Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!