Midmacro | Om företaget
Digital design och marknadsföring

Om företaget

Midmacro Media AB

Midmacro skapar media som utvecklar det visuella varumärket. Allt från grafisk design till digital marknadsföring. Vi inriktar oss på små- och medelstora företag som vill förmedla ett bättre utseende. Bra intryck skapar bättre förutsättningar till nya möjligheter.

Midmacro grundar sig i perspektiv, om hur man zoomar ut hittar fokus och förmedlar det på ett sätt som tilltalar er målgrupp. Det handlar om förmåga att skapa förståelse som fångar intresse.

Nöjd kundgaranti

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med vårt arbete. Vi lägger stor vikt vid att få feedback från våra kunder för att kunna förbättra och effektivisera vårt arbetssätt. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och är gärna med från uppstart av idé till en färdig lösning. Vi är öppna för åtgärder för att kunna uppnå era visioner och mål. 

Med stor passion och bred kunskap kan Midmacro på ett fördelaktigt sätt hjälpa ditt företag. 

Värdeord

Kvalitet

Passion

Kvalité för oss – grundar sig i passion. Vi är övertygade om man har passion för det man gör så blir slutresultatet bättre.

Utveckling

Innovation

Vi älskar att zooma ut, tänka runt och skapa. Kreativt tänkande skapar utveckling till lösningar på problem och nya möjligheter.
Förtroende

Ärlighet

Vi är människor som jobbar och vi lär oss något nytt varje dag. Vi tror på uppriktighet och ärlighet för en långsiktig relation. 

Bakom kulisserna

Jimmy
Rimbo, Sverige

Jimmy Björkman

Jag heter Jimmy och har passion för design, teknologi och innovation. Med min analytiska förmåga är jag engagerad i marknadsföring, användarvänlighet och hållbarhet. Jag strävar efter att designa lösningar som förbättrar kvalitén hos miljoner av människor. Jag är certifierad av Google digitalakademi och Breakit Growth Marketing.

Kunskaper

Jimmy Midmacro

Jimmy Björkman

Jag är en grafiker med passion för design, teknologi och innovation. Med min analytiska förmåga är jag engagerad i marknadsföring, användarvänlighet och hållbarhet. Jag strävar efter att designa lösningar som förbättrar kvalitén hos miljoner av människor.

Jag är certifierad av Google digitalakademi och Breakit Growth Marketing. Jag har även en bakgrund inom storformatsprint, bildekor och tryckteknik. Dessutom har jag utbildning inom solfilm och säkerhetsfilm för både bil och fastighet. På fritiden ser jag till att styrketräna, cykla mountainbike eller lära sig något nytt. 

För att uppnå positiva resultat utför jag behovsanalyser, design och kostnadseffektiva konstruktionslösningar. Jag utför och planerar även mässor och andra evenemang samt ägnar en stor del av sig tid till produktutveckling. 

Kreativitet är min grund och nyfikenhet, ambition och optimism är mina drivkrafter. Jag har skapat och producerat visuell kommunikation inom B2B och B2C sedan 2003.

Det är viktigt för mig att våga blanda professionalism med glädje och lekfullhet för ett givande resultat – är det roligt på jobbet blir resultatet bättre.

Branding

Branding är grunden till en företagsidentitet. Men det är mer än bara ett praktfullt visuellt utseende. Branding handlar om att skapa förtroende, association och upprätthålla varumärkets kärnvärden på ett sätt som skapar relationer till företaget. 

Webbdesign

Webbplatser är ofta där det första verkliga intrycket görs. Tänk på dem som receptionister. Att utforma och bygga en väl fungerande webbplats är ett konstverk. De bästa sajterna leder till konvertering genom att skapa varaktiga minnen som drar kunder och kunder tillbaka om och om igen.

Fotografering

Bilder stannar tiden. Foton har makt att överskrida ord, oavsett hur de används. I marknadsföring kan foton ge betydelse för ett varumärkes värderingar, men pekade på bredare samhällsfrågor kan de öka medvetenheten, stimulera handling och till och med påverka politiska förändringar.

UI/UX Design

Att fokusera på användaren i UI / UX Design gör upplevelsen kristallklar. Intuitiv design är enkel. Effektiv. Lätt. Användaren behöver inte förklaring, instruktioner eller någon stor manual. När designen är bra kan webbplats- eller kundresan bli en saga fylld med upptäckter.

Grafisk design

Vår värld formas av grafisk design. Det är ett verkligt hantverk med en rik, forntida historia som bildas hur vi kommunicerar och hur vi får information. Men det handlar inte bara om logotyper, färger och typ. Grafisk design är en ständigt föränderlig konstform som banar väg för vår digitala framtid.

Bildredigering

Det finns vanligtvis ett avstånd mellan fantasi och verklighet. Men dagens bildredigeringsverktyg kan radera detta gap snabbt och effektivt. I rätta händer kan dessa verktyg forma och förbättra ett varumärkes visuella verklighet, vilket öppnar en väg till obegränsade möjligheter till fantasi och uttryck.
Ditt konto
Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!