Om företaget

Midmacro Media

Aktiebolaget Midmacro Media bedriver försäljning, produktion och konsultation inom data och de grafiska branscherna. Speciellt framtagning av digital media, marknadsföring, webbplatser och trycksaker. Företaget finns för att skapa saker som främjar tillväxt och förgyller kundens ansikte utåt. Företaget strävar efter arbete som skapar handling, genererar resultat och framgång.

Branding

Branding är grunden till en företagsidentitet. Men det är mer än bara ett praktfullt visuellt utseende. Branding handlar om att skapa förtroende, association och upprätthålla varumärkets kärnvärden på ett sätt som skapar relationer till företaget. 

Webbdesign

Webbplatser är ofta där det första verkliga intrycket görs. Tänk på dem som receptionister. Att utforma och bygga en väl fungerande webbplats är ett konstverk. De bästa sajterna leder till konvertering genom att skapa varaktiga minnen som drar kunder och kunder tillbaka om och om igen.

Fotografering

Bilder stannar tiden. Foton har makt att överskrida ord, oavsett hur de används. I marknadsföring kan foton ge betydelse för ett varumärkes värderingar, men pekade på bredare samhällsfrågor kan de öka medvetenheten, stimulera handling och till och med påverka politiska förändringar.

UI/UX Design

Att fokusera på användaren i UI / UX Design gör upplevelsen kristallklar. Intuitiv design är enkel. Effektiv. Lätt. Användaren behöver inte förklaring, instruktioner eller någon stor manual. När designen är bra kan webbplats- eller kundresan bli en saga fylld med upptäckter.

Grafisk design

Vår värld formas av grafisk design. Det är ett verkligt hantverk med en rik, forntida historia som bildas hur vi kommunicerar och hur vi får information. Men det handlar inte bara om logotyper, färger och typ. Grafisk design är en ständigt föränderlig konstform som banar väg för vår digitala framtid.

Bildredigering

Det finns vanligtvis ett avstånd mellan fantasi och verklighet. Men dagens bildredigeringsverktyg kan radera detta gap snabbt och effektivt. I rätta händer kan dessa verktyg forma och förbättra ett varumärkes visuella verklighet, vilket öppnar en väg till obegränsade möjligheter till fantasi och uttryck.

Grundare

Hej, mitt namn är Jimmy Björkman och jag är en kreatör med handen på hjärtat. En expert inom digital media och marknadsföring med ett öga för effektiv design. En av dem som älskar att skapa, att utveckla och nå längre. På fritiden ser jag till att styrketräna, cykla mountainbike eller lära mig något nytt.

Mina kunskaper inom marknadsföring och grafisk formgivning hjälper företag och dess kunder framtåt. Jag har även en bakgrund inom storformatsprint, bildekor och tryckteknik. Dessutom har jag utbildning inom solfilm och säkerhetsfilm för både bil och fastighet. Under 2020 passande jag även på att bli certifierad inom digital marknadsföring av Google Academy.
För att uppnå positiva resultat utför jag behovsanalyser, design och kostnadseffektiva konstruktionslösningar. Jag finns ofta med från tidig kundkontakt för framtagning av koncept till leverans och genomförande. Jag utför och planerar även mässor och andra evenemang samt ägnar en stor del av min tid till produktutveckling.

Kreativitet är min grund och nyfikenhet, ambition och optimism är mina drivkrafter. Jag har skapat och producerat visuell kommunikation inom B2B och B2C sedan 2003. Jag är en engagerad och lojal medarbetare som sätter stort värde på kvalitet. Som kollega är jag lösningsorienterad och positiv.

Det är viktigt för mig att våga blanda professionalism med glädje och lekfullhet för ett givande resultat. Är det roligt på jobbet blir resultatet bättre.

Kontakta mig

Ditt konto