Midmacro | Om Midmacro
Digital design och marknadsföring

Om Midmacro

Midmacro Media AB

Midmacro är ett företag som skapar visuella varumärken för små och medelstora företag. Vi fokuserar på att skapa starka visuella identiteter, från grafisk design till digital marknadsföring. Vårt mål är att hjälpa dig att förmedla ditt varumärke på ett sätt som tilltalar din målgrupp – och det handlar om att se till att vi ger dem vad de vill ha, oavsett om det är information eller underhållning.

Allt handlar om perspektiv: hur man zoomar ut, hittar fokus och förmedlar det på ett sätt som tilltalar din målgrupp. Det handlar om förmågan att skapa förståelse som fångar intresset.

Vi tror på kraften i goda intryck – att de skapar bättre förutsättningar för nya möjligheter.

Vi är här för att hjälpa ditt företag att fungera smidigt

Midmacro är ett företag som specialiserar sig på att effektivisera och förbättra dina arbetsmetoder. Vi brinner för det vi gör, så vi är stolta över att se till att våra kunder är nöjda med de tjänster vi tillhandahåller. Vi strävar efter att utveckla långsiktiga partnerskap med våra kunder som bygger på öppen kommunikation och ömsesidigt förtroende. Vi kommer att vidta åtgärder för att uppnå din vision och vi är gärna med från början av en idé till dess att den är färdigställd.

Värdeord

Kvalitet

Passion

Kvalitet handlar inte bara om slutresultatet, utan också om hur man når dit. Vi tror att om du älskar det du gör kommer det att synas i arbetet.

Utveckling

Innovation

Vårt företag handlar om att tänka utanför boxen. Vi älskar att zooma ut, tänka runt och skapa. Kreativt tänkande leder till problemlösningar och nya möjligheter.

Förtroende

Ärlighet

Vi är ett företag som värdesätter ärlighet och uppriktighet, och vi tror att relationer bygger på förtroende. Vi vet att varje dag är en möjlighet att lära sig något nytt. 

Bakom kulisserna

Jimmy
Rimbo, Sverige

Jimmy Björkman

Hej! Jag heter Jimmy Björkman och är designer, utvecklare och marknadsförare. 

Jag brinner för att se till att varje projekt jag arbetar med är utformat med användarna i åtanke, samt att det är hållbart på lång sikt. Oavsett om det handlar om att se till att din webbplats är snabb och responsiv eller att designa grafik som hjälper dig att sticka ut från mängden, älskar jag att arbeta med kunder som letar efter långsiktiga lösningar som förbättrar deras verksamhet.

Jag har gjort det här i 17 år nu och jag har en dokumenterad erfarenhet av att leverera kvalitetsarbete till mina kunder. 

Kunskaper

Jimmy Midmacro

Jimmy Björkman

Jag är en grafiker med passion för design, teknologi och innovation. Med min analytiska förmåga är jag engagerad i marknadsföring, användarvänlighet och hållbarhet. Jag strävar efter att designa lösningar som förbättrar kvalitén hos miljoner av människor.

Jag är certifierad av Google digitalakademi och Breakit Growth Marketing. Jag har även en bakgrund inom storformatsprint, bildekor och tryckteknik. Dessutom har jag utbildning inom solfilm och säkerhetsfilm för både bil och fastighet. På fritiden ser jag till att styrketräna, cykla mountainbike eller lära sig något nytt. 

För att uppnå positiva resultat utför jag behovsanalyser, design och kostnadseffektiva konstruktionslösningar. Jag utför och planerar även mässor och andra evenemang samt ägnar en stor del av sig tid till produktutveckling. 

Kreativitet är min grund och nyfikenhet, ambition och optimism är mina drivkrafter. Jag har skapat och producerat visuell kommunikation inom B2B och B2C sedan 2003.

Det är viktigt för mig att våga blanda professionalism med glädje och lekfullhet för ett givande resultat – är det roligt på jobbet blir resultatet bättre.

Branding

Branding är grunden till en företagsidentitet. Men det är mer än bara ett praktfullt visuellt utseende. Branding handlar om att skapa förtroende, association och upprätthålla varumärkets kärnvärden på ett sätt som skapar relationer till företaget. 

Webbdesign

Webbplatser är ofta där det första verkliga intrycket görs. Tänk på dem som receptionister. Att utforma och bygga en väl fungerande webbplats är ett konstverk. De bästa sajterna leder till konvertering genom att skapa varaktiga minnen som drar kunder och kunder tillbaka om och om igen.

Fotografering

Bilder stannar tiden. Foton har makt att överskrida ord, oavsett hur de används. I marknadsföring kan foton ge betydelse för ett varumärkes värderingar, men pekade på bredare samhällsfrågor kan de öka medvetenheten, stimulera handling och till och med påverka politiska förändringar.

UI/UX Design

Att fokusera på användaren i UI / UX Design gör upplevelsen kristallklar. Intuitiv design är enkel. Effektiv. Lätt. Användaren behöver inte förklaring, instruktioner eller någon stor manual. När designen är bra kan webbplats- eller kundresan bli en saga fylld med upptäckter.

Grafisk design

Vår värld formas av grafisk design. Det är ett verkligt hantverk med en rik, forntida historia som bildas hur vi kommunicerar och hur vi får information. Men det handlar inte bara om logotyper, färger och typ. Grafisk design är en ständigt föränderlig konstform som banar väg för vår digitala framtid.

Bildredigering

Det finns vanligtvis ett avstånd mellan fantasi och verklighet. Men dagens bildredigeringsverktyg kan radera detta gap snabbt och effektivt. I rätta händer kan dessa verktyg forma och förbättra ett varumärkes visuella verklighet, vilket öppnar en väg till obegränsade möjligheter till fantasi och uttryck.
Ditt konto
Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!