Midmacro | Om Midmacro
Design your image, elevate your brand

Om Midmacro

Välkommen till Midmacro, din partner för att forma en framgångsrik digital framtid. Vi är ett passionerat team av experter inom digitalisering, visualisering och marknadsföring som brinner för att hjälpa företag att blomstra i den digitala eran.

Digitalisering

Vi ser till att din verksamhet är synlig och smidig på nätet. Det inkluderar allt från att bygga och hantera din hemsida till att ge teknisk support och säkerhetslösningar för att hålla allt igång.

Visualisering

Vår kreativa kompetens sträcker sig från design och layout till 3D-modellering, sälj- och printmaterial, bildekor, broschyrer och allt som behövs för att ge din verksamhet en visuell identitet som sticker ut.

Marknadsföring

Vi hjälper dig att förstå din målgrupp genom att analysera deras behov och önskemål. Vi formulerar budskap som når rätt och väljer rätt kanaler för att säkerställa att du når ut till rätt människor på rätt sätt.

Vår mission

Vi är här för att göra digitala drömmar till verklighet. Vår mission är enkel: att hjälpa våra kunder att uppnå sina digitala mål och öka deras synlighet och framgång online. Med en skräddarsydd och kreativ strategi tar vi ditt företag till nästa nivå.

Vår passion

Vi älskar det vi gör och vi är stolta över att vara en del av din digitala resa. Vi brinner för att skapa grafiskt imponerande och tekniskt effektiva lösningar som hjälper dig att sticka ut och nå dina mål.

Varför välja oss?

Kontakta oss

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och utforska möjligheterna som den digitala världen har att erbjuda. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå nya höjder online.

Kvalitet

Passion

Kvalitet handlar inte bara om slutresultatet, utan också om hur man når dit. Vi tror att om du älskar det du gör kommer det att synas i arbetet.

Utveckling

Innovation

Vårt företag handlar om att tänka utanför boxen. Vi älskar att zooma ut, tänka runt och skapa. Kreativt tänkande leder till problemlösningar och nya möjligheter.

Förtroende

Ärlighet

Vi är ett företag som värdesätter ärlighet och uppriktighet, och vi tror att relationer bygger på förtroende. Vi vet att varje dag är en möjlighet att lära sig något nytt. 

Bakom kulisserna

Jimmy Om Midmacro

Hej, jag heter Jimmy Björkman och jag arbetar som designer, utvecklare och marknadsförare. Jag har jobbat inom branschen i över 17 år och under den tiden har jag lärt mig mycket om att leverera högkvalitativt arbete till mina kunder.

Jag brinner verkligen för att hjälpa företag att skapa en digital närvaro som är användarvänlig, hållbar och visuellt tilltalande. Oavsett om det handlar om att designa en webbplats, skapa grafik eller förbättra ditt företags varumärke, så vill jag vara din samarbetspartner för att hjälpa dig att uppnå dina mål. 

Jag har alltid strävat efter att bygga relationer med mina kunder, att förstå deras behov och önskemål och sedan skapa lösningar som passar just dem. Mitt mål är alltid att hjälpa dig att nå dina mål på ett så effektivt sätt som möjligt.

Jag tror på att ödmjukhet och öppen kommunikation är nyckeln till framgångsrika samarbeten, och jag hoppas att jag kan få chansen att arbeta med dig för att ta din verksamhet till nästa nivå.

Kunskaper

Jimmy Midmacro Om Midmacro

Jimmy Björkman

Jag är en grafiker med passion för design, teknologi och innovation. Med min analytiska förmåga är jag engagerad i marknadsföring, användarvänlighet och hållbarhet. Jag strävar efter att designa lösningar som förbättrar kvalitén hos miljoner av människor.

Jag är certifierad av Google digitalakademi och Breakit Growth Marketing. Jag har även en bakgrund inom storformatsprint, bildekor och tryckteknik. Dessutom har jag utbildning inom solfilm och säkerhetsfilm för både bil och fastighet. På fritiden ser jag till att styrketräna, cykla mountainbike eller lära sig något nytt. 

För att uppnå positiva resultat utför jag behovsanalyser, design och kostnadseffektiva konstruktionslösningar. Jag utför och planerar även mässor och andra evenemang samt ägnar en stor del av sig tid till produktutveckling. 

Kreativitet är min grund och nyfikenhet, ambition och optimism är mina drivkrafter. Jag har skapat och producerat visuell kommunikation inom B2B och B2C sedan 2003.

Det är viktigt för mig att våga blanda professionalism med glädje och lekfullhet för ett givande resultat – är det roligt på jobbet blir resultatet bättre.

Branding

Branding är grunden till en företagsidentitet. Men det är mer än bara ett praktfullt visuellt utseende. Branding handlar om att skapa förtroende, association och upprätthålla varumärkets kärnvärden på ett sätt som skapar relationer till företaget. 

Webbdesign

Webbplatser är ofta där det första verkliga intrycket görs. Tänk på dem som receptionister. Att utforma och bygga en väl fungerande webbplats är ett konstverk. De bästa sajterna leder till konvertering genom att skapa varaktiga minnen som drar kunder och kunder tillbaka om och om igen.

Fotografering

Bilder stannar tiden. Foton har makt att överskrida ord, oavsett hur de används. I marknadsföring kan foton ge betydelse för ett varumärkes värderingar, men pekade på bredare samhällsfrågor kan de öka medvetenheten, stimulera handling och till och med påverka politiska förändringar.

UI/UX Design

Att fokusera på användaren i UI / UX Design gör upplevelsen kristallklar. Intuitiv design är enkel. Effektiv. Lätt. Användaren behöver inte förklaring, instruktioner eller någon stor manual. När designen är bra kan webbplats- eller kundresan bli en saga fylld med upptäckter.

Grafisk design

Vår värld formas av grafisk design. Det är ett verkligt hantverk med en rik, forntida historia som bildas hur vi kommunicerar och hur vi får information. Men det handlar inte bara om logotyper, färger och typ. Grafisk design är en ständigt föränderlig konstform som banar väg för vår digitala framtid.

Bildredigering

Det finns vanligtvis ett avstånd mellan fantasi och verklighet. Men dagens bildredigeringsverktyg kan radera detta gap snabbt och effektivt. I rätta händer kan dessa verktyg forma och förbättra ett varumärkes visuella verklighet, vilket öppnar en väg till obegränsade möjligheter till fantasi och uttryck.
Ditt konto
Meddelande

Vi värdesätter din integritet

Vi använder kakor (cookies) och liknande tekniker för att göra våra tjänster mer relevanta, och ge dig en bättre upplevelse. Stäng och acceptera detta genom att klicka på OK. Läs mer på vår integritetspolicy.

Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!