Midmacro | Företagshemsida
Digital design och marknadsföring
Företagshemsida

Företagshemsida

Företagshemsida för tillväxt

En hemsida är den viktigaste delen inom digital marknadsföring. Det är platsen som er målgrupp besöker för att finna värdefull information till sin köpresa.

Öka medvetenhet

En hemsida fungerar som en receptionist. Det är en central plats för marknadsföring som gör det lätt att kommunicera med alla typer av kunder. 

Öka serviceförmåga

Genom att bemöta besökarna med relevant information kan du lyckas med att förbättra service och förståelse för ditt företag.

Öka merförsäljning

Genom att automatisera delar av kundresan kan du uppmärksamma andra produkter och tjänster som företaget erbjuder för att öka merförsäljning. 

Sökmotor

Företagshemsida

4 av 5 personer söker information på nätet innan beslut fattas

Midmacro Media AB har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss. Vi erbjuder 30 minuters gratis rådgivning om hemsidor, WordPress, webbhotell, internet-tjänster med mera. Välkommen!

Strategi & taktik

Användarupplevelse

Alla verksamheter har olika behov, där är det viktigt att planera för olika händelseförlopp för att på bästa sätt ge besökaren rätt information på rätt tillfälle. 

Webbdesign

Användargränssnitt

En väldesignad hemsida är nyckeln till att engagera åhörarna och är en möjlighet att göra ett positivt första intryck. 

Text & bild

Content is king

Kommunikation är nyckeln till framgång. Dela värdefull information som era kunder kan ha nytta av i köpprocessen. 

Sökmotoroptimering

On-page

Sökmotorerna letar efter er. Vi bygger systematiskt upp er hemsidas innehåll och den tekniska strukturen enligt praxis. Låt er bli hittade. 

Funktionalitet

Administration & underhåll

Att starta en hemsida innebär en del saker, men ni behöver inte nödvändigtvis kunna allt. Oroa dig inte, vi tar hand om allt det tekniska.

Nöjd kund

Gör det ni gör bäst

Lägg tid på det ni kan och låt oss göra desamma. Vi har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss.

Vi går igenom följande punkter vid skapande av er hemsida
Fullt rimliga frågor

En företagshemsida är en hemsida som informerar era kunder och fungerar som en central plats för marknadsföring. Er företagshemsida fungerar som ett nav, vilket ni sedan kan koppla ihop med möjliga marknadsaktiviteter – likt Adwords, Sociala mediekampanjer, nyhetsbrev med flera. 

I samråd med kund tar vi fram en sidkarta, som berättar strukturen på önskade sidor. Detta fungerar som en ritning för planering av projektet. Därefter skapar vi en kundanpassad hemsida med de önskemål vi kommit överens om. 

Ett snöre kan vara långt och kan därför vara svårt att i förväg gissa. När informationen är på plats beräknar vi tidsåtgång för respektive projekt. 

WordPress är i allmänhet vårt val av innehållshanteringssystem (back-end) – tillsammans med ungefär hälften av internets webbplatser. 

WordPress används av allt fler och fler.  Hemsidor, webbutiker, online-tidningar, intranät, forum och bloggar. WordPress är ett enkelt och stabilt system för dem som jobbar mycket bilder, innehåll och används av bland annat Aftonbladet bloggar, Sveriges officiella webbplats, New York Times, CNN och Spotify osv. 

Det är inte ovanligt att man kommer på nya saker när hemsidan växer fram. Nya idéer brukar innebära mer arbete för leverantören så det är viktigt att ha en bra dialog. Om det är mindre ändringar går det ibland att lösa direkt men för större förändringar är det rimligt att företaget även får betalt för det.

Din webbplats kommer att vara fullt redigerbar. Du kommer att ha en administratörsöversikt för att göra dina ändringar. Du kommer att kunna lägga till text och bilder på alla sidor med några klick. Du kan också skapa/redigera/uppdatera blogginlägg utan konstigheter.
Vi testar hemsidan med Chrome, Firefox, Safari och Edge 10+. Webbplatsen är noggrant testad för funktion på enheter allt från mobiltelefoner, surfplattor och datorskärmar.
Vi optimerar bildmaterial som ska användas på hemsidan för att förbättra laddningstider. Vi väljer det bäst lämpade formatet för att bibehålla kvalité samtidigt som prestandan ökar.

Efter att hemsidan är lanserad kan det vara bra att hålla koll på eventuella uppdateringar. Vi använder innehållsverktyg som gör att ni själva kan uppdatera text och bild. Vi rekommenderar att upprätta ett serviceavtal med oss för att uppdatera kod, plugins och avvikelser. Vi kan erbjuda månatliga, kvartalsvisa och årliga servicepaket. Kontakta oss så diskuterar vi era behov.

Skapade av texter och bilder ingår inte i något paket, men på begäran kan vi skriva kvalitetsinnehåll för din webbplats – både vad gäller text och bild. 

Du behöver köpa domän och webbhotell, därefter utvecklar vi webbplatsen på din server. Om du är osäker, fråga oss innan så hjälper vi dig. Vi kan även på begäran bistå med registrering av domän och webbhotell.

Vi brukar eftersträva leverantörer av Litespeed-servrar för att få tillgång till både bra prestanda, komprimering och lastbalansering. 

Om ni är osäkra så kan våra 15 år i branschen vara till hjälp. Fråga oss så hjälper vi er att få en lämplig lösning. Det bästa sättet att få svar på dina frågor är att ställa dem via vårt kontaktformulär på denna sida.
Vi erbjuder även
Varumärkesdesign
Annonsering
Webshop
Wordpress
Woocommerce
Rankmath
Elementor
Anlita oss till er företagshemsida

Berätta om ert företag

Vi bygger er hemsida efter behov, budget och önskemål. 

Allt ni behöver göra är att förse oss med ert material som ni vill ha på er hemsida (text, bilder, kontaktinfo m.m.), så tar vi hand om resten. Saknar ni lämpligt material så kan vi hjälpa er att ta fram det mot en extra kostnad. 

Ditt konto
Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!