Företagshemsida

Hemsida för tillväxt

En företagshemsida är den viktigaste delen inom marknadsföring. Det är platsen som er målgrupp besöker för att finna värdefull information. Prospekt kommer förmodligen inte ta beslut efter hur hemsida ser ut. Men dom kommer garanterat utesluta er om er hemsida sänder fel signaler. 

Öka medvetenhet

En företagshemsida fungerar som en receptionist. Det är en central plats för marknadsföring som gör det lätt att kommunicera med alla typer av kunder. 

Öka service

Genom att bemöta besökarna med relevant information kan man lyckas med att förbättra service och förståelse för företaget.

Öka merförsäljning

Genom att automatisera delar av kundresan kan man uppmärksamma andra produkter och tjänster som företaget erbjuder för att öka merförsäljning. 

Företagshemsida

4 av 5 personer söker information på nätet innan beslut fattas

Midmacro Media AB har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss. Vi erbjuder 30 minuters gratis rådgivning om hemsidor, WordPress, webbhotell, internet-tjänster med mera. Välkommen!

Taktik

Användarupplevelse

Alla verksamheter har olika behov. Vi planerar för olika händelseförlopp för att på bästa sätt ge besökaren rätt information på rätt tillfälle. 

Webbdesign

Användargränssnitt

En professionell och snygg företagshemsida talar för er verksamhet och fångar besökarens intresse. Det är utseendet som ger insidan en chans. 

Text & Bild

Content is king

Kommunikation är nyckeln till framgång. Dela värdefull information som era kunder kan ha nytta av i köpprocessen. 

Sökmotoroptimering

On-page

Sökmotorerna letar efter er. Vi bygger systematiskt upp er hemsidas innehåll och den tekniska strukturen enligt praxis. Låt er bli hittade. 

Funktionalitet

Administration & underhåll

Att starta en företagshemsida innebär en hel saker, men ni behöver inte nödvändigtvis kunna allt. Oroa dig inte, vi tar hand om allt det tekniska.

Nöjd kund

Gör det ni gör bäst

Lägg tid på det ni kan och låt oss göra desamma. Vi har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss.

Fullt rimliga frågor
Anlita oss till er företagshemsida

Berätta om ert företag

Vi bygger er hemsida efter behov, budget och önskemål. 

Allt ni behöver göra är att förse oss med ert material som ni vill ha på er hemsida (text, bilder, kontaktinfo m.m.), så tar vi hand om resten. Saknar ni lämpligt material så kan vi hjälpa er att ta fram det mot en extra kostnad. 

Ditt konto