Midmacro | Företagshemsida
Digital design och marknadsföring
Företagshemsida

Företagets hemsida är navet i din marknadsföring

Företagets webbplats är den centrala platsen för att berätta för kunderna om dina produkter, tjänster och ditt företag. Det är en plats där de kan få veta allt de behöver veta innan de bestämmer sig för att köpa av dig.

Boosta din online-närvaro med en professionell företagshemsida - Skapa din hemsida idag

Tiden är värdefull och det är aldrig tillräckligt av den. Som företagare vill du fokusera på din kärnverksamhet, men det är lätt att fastna i den dagliga driften av din online-närvaro. Därför finns vi här för att hjälpa till.

Vi är experter på att skapa och underhålla professionella hemsidor som verkligen talar till din målgrupp. Med våra skräddarsydda lösningar kan du vara säker på att din online-närvaro alltid representerar ditt varumärke på bästa sätt. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och skapar en hemsida som verkligen sticker ut och förmedlar din unika röst och vision.

Men det är inte allt. Vi erbjuder också en komplett marknadsföringslösning för ditt företag. Från sökmotoroptimering och sociala medier-marknadsföring till e-postmarknadsföring och annonsering – vi har allt som behövs för att maximera din online-närvaro och attrahera rätt kunder.

Så vad innebär det för dig som företagare? Tid och frihet. Du kan slappna av och fokusera på det du är bäst på, medan vi tar hand om resten. Du kan vara trygg i vetskapen om att din hemsida och marknadsföring är i goda händer. Du kan se fram emot ökad trafik, fler kunder och en bättre online-närvaro.

Låt oss ta hand om din online-närvaro så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Kontakta oss idag så skapar vi en skräddarsydd lösning för dina behov och tar ditt företag till nästa nivå på internet.

Öka medvetenhet

En hemsida fungerar som en receptionist. Det är en central plats för marknadsföring som gör det lätt att kommunicera med alla typer av kunder. 

Öka serviceförmåga

Genom att bemöta besökarna med relevant information kan du lyckas med att förbättra service och förståelse för ditt företag.

Öka merförsäljning

Genom att automatisera delar av kundresan kan du uppmärksamma andra produkter och tjänster som företaget erbjuder för att öka merförsäljning. 

Sökmotor

Vi är här för att hjälpa ditt företag att fungera smidigt

Midmacro Media AB har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss. Vi erbjuder 30 minuters gratis rådgivning om hemsidor, WordPress, webbhotell, internet-tjänster med mera. Välkommen!

Strategi & taktik

Användarupplevelse

Alla verksamheter har olika behov, där är det viktigt att planera för olika händelseförlopp för att på bästa sätt ge besökaren rätt information på rätt tillfälle. 

Webbdesign

Användargränssnitt

En väldesignad hemsida är nyckeln till att engagera åhörarna och är en möjlighet att göra ett positivt första intryck. 

Text & bild

Content is king

Kommunikation är nyckeln till framgång. Dela värdefull information som era kunder kan ha nytta av i köpprocessen. 

Sökmotoroptimering

On-page seo

Sökmotorerna letar efter er. Vi bygger systematiskt upp er hemsidas innehåll och den tekniska strukturen enligt praxis. Låt er bli hittade. 

Funktionalitet

Administration & underhåll

Att starta en hemsida innebär en del saker, men ni behöver inte nödvändigtvis kunna allt. Oroa dig inte, vi tar hand om allt det tekniska.

Nöjd kund

Gör det ni gör bäst

Lägg tid på det ni kan och låt oss göra desamma. Vi har skapat hemsidor sedan 2003 och erbjuder all erfarenhet på köpet som kund hos oss.

Vi går igenom följande punkter vid skapande av er hemsida
Fullt rimliga frågor

En företagshemsida är en hemsida som informerar era kunder och fungerar som en central plats för marknadsföring. Er företagshemsida fungerar som ett nav, vilket ni sedan kan koppla ihop med möjliga marknadsaktiviteter – likt Adwords, Sociala mediekampanjer, nyhetsbrev med flera. 

I samråd med kund tar vi fram en sidkarta, som berättar strukturen på önskade sidor. Detta fungerar som en ritning för planering av projektet. Därefter skapar vi en kundanpassad hemsida med de önskemål vi kommit överens om. 

Ett snöre kan vara långt och kan därför vara svårt att i förväg gissa. När informationen är på plats beräknar vi tidsåtgång för respektive projekt. 

WordPress är i allmänhet vårt val av innehållshanteringssystem (back-end) – tillsammans med ungefär hälften av internets webbplatser. 

WordPress används av allt fler och fler.  Hemsidor, webbutiker, online-tidningar, intranät, forum och bloggar. WordPress är ett enkelt och stabilt system för dem som jobbar mycket bilder, innehåll och används av bland annat Aftonbladet bloggar, Sveriges officiella webbplats, New York Times, CNN och Spotify osv. 

Det är inte ovanligt att man kommer på nya saker när hemsidan växer fram. Nya idéer brukar innebära mer arbete för leverantören så det är viktigt att ha en bra dialog. Om det är mindre ändringar går det ibland att lösa direkt men för större förändringar är det rimligt att företaget även får betalt för det.

Din webbplats kommer att vara fullt redigerbar. Du kommer att ha en administratörsöversikt för att göra dina ändringar. Du kommer att kunna lägga till text och bilder på alla sidor med några klick. Du kan också skapa/redigera/uppdatera blogginlägg utan konstigheter.
Vi testar hemsidan med Chrome, Firefox, Safari och Edge 10+. Webbplatsen är noggrant testad för funktion på enheter allt från mobiltelefoner, surfplattor och datorskärmar.
Vi optimerar bildmaterial som ska användas på hemsidan för att förbättra laddningstider. Vi väljer det bäst lämpade formatet för att bibehålla kvalité samtidigt som prestandan ökar.

Efter att hemsidan är lanserad kan det vara bra att hålla koll på eventuella uppdateringar. Vi använder innehållsverktyg som gör att ni själva kan uppdatera text och bild. Vi rekommenderar att upprätta ett serviceavtal med oss för att uppdatera kod, plugins och avvikelser. Vi kan erbjuda månatliga, kvartalsvisa och årliga servicepaket. Kontakta oss så diskuterar vi era behov.

Skapade av texter och bilder ingår inte i något paket, men på begäran kan vi skriva kvalitetsinnehåll för din webbplats – både vad gäller text och bild. 

Du behöver köpa domän och webbhotell, därefter utvecklar vi webbplatsen på din server. Om du är osäker, fråga oss innan så hjälper vi dig. Vi kan även på begäran bistå med registrering av domän och webbhotell.

Vi brukar eftersträva leverantörer av Litespeed-servrar för att få tillgång till både bra prestanda, komprimering och lastbalansering. 

Om ni är osäkra så kan våra 15 år i branschen vara till hjälp. Fråga oss så hjälper vi er att få en lämplig lösning. Det bästa sättet att få svar på dina frågor är att ställa dem via vårt kontaktformulär på denna sida.
Varför välja Midmacro?

Hej och tack för att du är intresserad av våra tjänster för webbutveckling! Vi tror att det finns många bra anledningar till varför ditt företag bör välja att köpa webbutveckling från oss. Här är några av de viktigaste:

Erfarenhet

Vi har många års erfarenhet av att utveckla webbplatser för företag i alla storlekar. Vi vet vad som krävs för att skapa en lönsam och användarvänlig webbplats.

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och vi lägger stor vikt vid att följa de senaste trenderna och teknologierna inom webbutveckling.

Bred flexibilitet

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och mål. Vi tar oss tid att förstå din verksamhet och dina mål för att skapa en webbplats som fungerar för dig.

Nöjd kundgaranti

Vi svarar på dina frågor och hjälper dig med dina behov. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera en utmärkt kundupplevelse.

Vi har effektiviserat våra processer för webbdesign och siktar alltid på funktionalitet för mobiltelefoner först. Här har du en översikt över de steg vi använder oss av när vi tar utvecklar en ny webbplats.
Det är viktigt att din hemsida är viktig, och den är viktigare än någonsin tidigare. Det är den plats dit dina kunder går för att få information om dig, prata med varandra om dig och interagera med dig i allmänhet.
Wordpress Företagshemsida
Woocommerce Företagshemsida
Rankmath Företagshemsida
Elementor Företagshemsida
Anlita oss till er företagshemsida

Berätta om ert företag

Om du vill veta mer om våra tjänster eller har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en lönsam och användarvänlig webbplats för ditt företag.

Ditt konto
Meddelande

Vi värdesätter din integritet

Vi använder kakor (cookies) och liknande tekniker för att göra våra tjänster mer relevanta, och ge dig en bättre upplevelse. Stäng och acceptera detta genom att klicka på OK. Läs mer på vår integritetspolicy.

Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!