Midmacro | Bli synlig | Här är anledningen till varför du ska ha bildekor till din företagsbil
Digital design och marknadsföring

Här är anledningen till varför du ska ha bildekor till din företagsbil

Bildekor har fördelen att vara en rullande reklampelare och kan skapa medvetenhet på oerhört kort tid. Bildekor är perfekt för er som vill ha nya kunder eller bara vill skapa varumärkeskännedom. 
Innehållsförteckning

Vad är bildekor?

Bildekor är vanligtvis tillverkade av vidhäftande vinyl och fungerar som ett klistermärke. Bildekor är speciellt framtaget för utomhusbruk och klarar lite mer slitsamma miljöer.

Det finns olika typer av bildekor. Här kan man välja mellan solida färger eller en printad 4-färg. Konturskuren efter text, form eller bakgrund. Vanligtvis består en bildekor av företagselement till exempel en logotyp, ett budskap, telefonnummer, webbadress eller en bild. 

En vinyl med laminat ger ökad hållbarhet gentemot både rengöringsmedel och solens UV strålning.

Varför använda bildekor?

Bildekor eller bildekaler som det i bland kallas – är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. 

Bildekor fungerar till alla typer av fordon, men framförallt framtaget till företagsbilar som vill marknadsföra sin verksamhet på väg till och från jobb. Bildekor ger hög exponering av ert varumärke och framhäver professionell yrkesvana. 

Bildekor har fördelen att vara en rullande reklampelare och kan skapa medvetenhet på oerhört kort tid. Bildekor är perfekt för er som vill ha nya kunder eller bara vill skapa varumärkeskännedom. 

Hur länge håller bildekor?

Dekorens livslängd beror helt på vad den utsätts för. Generellt sätt räknar man 5 år vid ett fackmannamässigt utförande, innan t.ex. färg kan börja blekna. Se gärna Tvättråd för ökad hållbarhet. 

Hur tar man bort bildekor?

Det behöver nödvändigtvis inte vara svårt att ta bort en dekor, men du måste vara försiktig och medveten om eventuella fallgropar. Dekaler som suttit över sin livslängd kan ha tendens att sitta hårt och den elastiska egenskapen har förvandlats till motsatta. Använd aldrig vassa föremål vid borttagning av dekor. Rengöring för limrester kan rekommenderas. 

Vad erbjuder ni?

Vi är specialiserade på visuell affärsutveckling och levererar lösningar inom grafisk design till färdig produkt. Vad gäller bildekor, erbjuder vi allt från design, produktion, montage och borttagning. Vi erbjuder montering på plats hos kund eller på annan plats efter överenskommelse. 

Vad kostar bildekor?

Prisbilden för en dekor kan variera efter färg, form och yta. När vi prissätter en bildekor tar vi uppgifter kring varje fordon för att söka i vår databas efter exakta mått. Detta resulterar till mycket bra passform och en tillförlitlig kostnadsbild.

Hur beställer vi?

Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för vidare diskussion om önskad kostnadsbild och utförande av er nya dekor. 

Några av våra projekt

Vi tror att det bästa sättet att förklara hur vi kan hjälpa dig är att visa dig kvaliteten på vårt arbete. Här är några av våra projekt och referenser som vi har valt att dela med oss av till dig.

Ditt konto
Grafisk formgivning
Hemsida företag
Bild & foto
Offertförfrågan

Prata med oss om hur vi tillsammans kan lyfta er marknadsföring. Klicka på knappen nedan för att gå vidare!